Kulturskolan toppbild

Nyheter

Anmälan till LajLaj-festivalen 31/10-2/11

Lajlajfestivalen är Kulturskolans egen prova-på-vecka där man kan testa dans, sång, filmskapande mm. Ramtiderna för veckan är tisdag till torsdag, kl 10.00-14.30. Det går att anmäla sig t.o.m. onsdag 25 oktober

Anmäl dig här!

2017-10-17

Öppet Hus på Kulturskolan 20 januari

Är du nyfiken på vår verksamhet? Kom till Kulturskolan på Västergatan 4 på vårt Öppet Hus den 20 januari kl 11.00-14.30. Prova på våra kurser och anmäl dig på plats. Vi bjuder på fika!

2017-10-03

Anmälan till höstens kurser

Anmälan till höstens kurser är nu stängd.

Det finns några platser på sång där vi antar elever löpande tills platserna är fyllda.

Den 1 november kommer vi att öppna bokningen för eventuella restplatser. Information om antagning till vårterminens kurser kommer att publiceras på hemsidan samma dag.

2017-10-03

Välkomna till Kulturskolan.

 

Anmälan till höstens kurser är nu stängd. Eventuella restplatser kommer att öppnas 1:a november då vi även publicerar information om antagningen till vårterminens kurser.

Missa inte vårt Öppet Hus lördagen den 20 januari kl 11.00-14.30!

 

Kulturskolan är kommunens kompetensbas inom konstnärlig verksamhet. Kulturskolan erbjuder undervisning av välutbildade och engagerade lärare i dans, film, konst, musik och teater. Undervisningen bedrivs i Kulturskolans lokaler på Västergatan 4, samt i Järna, Mölnbo, Hölö och ett antal skolor i centrala Södertälje.

El Sistema, som är en del av Kulturskolan, har sin verksamhet i Hovsjö och på Soldalaskolan. El Sistema är en modell för orkesterskola som ursprungligen kommer från Venezuela.

Kulturskolan är även ansvarig för verksamheten på Nova, som är ett kulturhus i miniatyr där det finns en ungdomsscen och ett café. Nova ligger i Luna-huset i Södertälje centrum och är öppen för ungdomar mellan 15 och 25 år.

Välkomna!

Helena Hellström
Kulturskolechef